Skip to content

Elite Maintenance, uw betrouwbare multi-technisch facility bedrijf voor gebouw- en bedrijfsonderhoud

Bent u een vastgoedagentschap, een beheerder van mede-eigendom of een bedrijf? Elite Maintenance als betrouwbare partner biedt een ervaren en gekwalificeerd team voor het onderhoud van uw kantoren en gebouwen, evenals facilitaire diensten om uw bedrijfsactiviteiten effectief te ondersteunen in dit in heel België.

ÉÉN AANSPREEKPUNT VOOR HET ONDERHOUD VAN UW GEBOUWEN

Met Elite Maintenance heeft u slechts één aanspreekpunt voor het volledige beheer van het onderhoud van uw gemeenschappelijke en professionele ruimtes (gebouwhallen, residenties, kantoren, winkels, magazijnen, enz.). Dankzij ons deskundig team van technici nemen wij alles voor onze rekening, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Allround service

Snel réactie vermogen

Betrouwbaarheid

Elektriciteit en verlichting dienst

Of het nu gaat om een domoticasysteem, een storing in uw telefoonsysteem of het conform maken van uw elektrische systeem, vertrouw op Elite Maintenance. Wij repareren uw installaties en controleren ze regelmatig om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de geldende regelgeving.

Wilt u nieuwe verlichting installeren? Wij helpen u ook graag om de gewenste sfeerverlichting te creëren.

Verwarming en sanitair dienst

Onze technici zorgen voor de installatie, controle en onderhoud van uw sanitair en verwarmingsinstallaties om te voldoen aan de geldende normen. Ze detecteren snel elke waterlekkage en voeren de nodige interventies en reparaties uit aan uw sanitair en leidingen.

Dankzij onze onderhoudscontracten hoeft u zich nergens zorgen over te maken: wij zorgen voor de vereiste controles en reparaties en vermelden ze in een gedetailleerd rapport.

Ontstoppingsdienst

Bij een verstopt toilet of verstopte afvoerleidingen komen wij zo snel mogelijk ter plaatse om uw comfort te herstellen. Uw onderhoudsagent maakt een nauwkeurige diagnose van de situatie en past een geschikte interventietechniek toe (ontstoppingsveer, handmatige pomp, hogedrukreiniger) op basis van het geconstateerde leidingprobleem. We geven u advies en verzorgen ook het reinigen van uw riolering en leidingen om elk incident van deze aard te voorkomen

Renovatie- verbouwingswerken en kleine reparaties

Met betrekking tot uw kantoren of gemeenschappelijke ruimtes van uw gebouw, indien u een opfrisbeurt nodig heeft, dan kan u vertrouwen op Elite Maintenance. Ons onderhoudsbedrijf, opgericht door specialisten in renovatie, verzorgt uw muur- (schilderen, pleisteren, behangen...) en vloerbekleding (parket, vinyl, tegels, lak, vernis...) en plaatst uw scheidingswanden en vals plafond.

We zorgen ook voor de reparatie en vervanging van uw hang- en sluitwerk (handgrepen, scharnieren, deurrails...) ongeacht de oorspronkelijke fabrikant.

Schoonmaak dienst

Wij zorgen voor de netheid van uw kantoren, gebouwen en parkings van vloer tot plafond: stofzuigen en reinigen van computers en meubels, desinfecteren van ruimtes, onderhoud van sanitaire voorzieningen, vloerreiniging, afvalverwijdering...

Onze getrainde onderhoudsmedewerkers gebruiken professionele apparatuur. Om aan uw behoeften te voldoen, bieden wij verschillende formules aan: een onderhoudscontract of op maat gemaakte schoonmaakdiensten op aanvraag.

Facility dienst

Dankzij onze hoogwaardige logistiek en ons uitgebreide netwerk van partners in België en Europa leveren wij u milieuvriendelijk materiaal tegen concurrerende prijzen: papier en printmedia, cartridges en toners, computerbenodigdheden, ordners, kantoormateriaal...

Wij adviseren u bij uw aankopen en richten ons op strategische producten met een economische en ecologische aanpak.

EFFICIËNTE SNELLE INTERVENTIES

Een defecte verwarming, een probleem met loodgieterij of een gebroken raam zijn allemaal elementen die uw comfort en activiteiten als bedrijf verstoren. Daarom hechten we er veel belang aan om proactief te zijn en elk risico op storingen of lekkages te anticiperen door middel van methodisch onderhoud. In geval van problemen komt uw onderhoudsmedewerker zo snel mogelijk ter plaatse, of u zich nu in Brussel, Vlaams-Brabant, Vlaanderen of ergens anders in België bevindt.

DE GARANTIE VOOR EEN UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Ons bedrijf, opgericht door experts in algemene renovatie, heeft een perfecte beheersing van de procedures voor gebouwenonderhoud en installatie van verwarming en sanitair. Ons professionele team garandeert u hoogwaardig werk tegen een voordelige prijs.

UW OP MAAT GEMAAKTE ONDERHOUDSCONTRACT

Als bedrijf, winkel of beheerder van een gebouw wilt u gebruik maken van onze expertise op het gebied van hygiëne en veiligheid in uw leef- en werkruimtes?

1. CONTACT OPNEMEN

Laten we het hebben over uw project. Ons onderhoudsbedrijf is beschikbaar op 0487 / 42 26 42 of via info@elitemaintenance.be. Tijdens ons eerste contact analyseren we uw gebouw en de uit te voeren taken om aan uw behoeften te voldoen. Op basis hiervan ontvangt u een gratis en 100% gepersonaliseerde offerte.

2. REALISATIE VAN ONDERHOUDSPLAN

Gedurende onze samenwerking implementeren we alle preventieve en curatieve maatregelen die nodig zijn voor het goede onderhoud van uw ruimtes, op basis van een zeer nauwkeurig door onze technici gerespecteerde specificatie.

3. OPVOLGING EN TRANSPARANTIE

Om u volledige transparantie te bieden, verstrekken wij gedetailleerde rapporten van onze interventies. Wij luisteren naar al uw verzoeken en geven er de juiste opvolging aan om uw volledige tevredenheid te garanderen.