Skip to content

ONZE DIENSTEN op het gebied van verwarming, loodgieterij en ontstoppen van leidingen.

Elite Maintenance zorgt voor de installatie en onderhoud van uw sanitair en verwarmingssystemen, het ontstoppen van uw leidingen en het legen van uw regenwatertank. Onze belofte? De combinatie van kwaliteit en efficiëntie. Voor dringende reparaties staan onze technici 24/7 klaar om overal in België te helpen.

INSTALLATIE EN ONDERHOUD VERWARMING EN SANITAIR

Wilt u uw badkamerapparatuur vervangen? Heeft uw ketel of boiler onderhoud nodig? Of u nu een particulier of een bedrijf bent, ons verwarmings- en loodgietersbedrijf in Brussel, Vlaams-Brabant en vlaanderen reageert snel op al uw verzoeken.

ONTSTOPPING VAN RIOOL EN LEIDINGEN

Als u onaangename geuren in uw woning opmerkt of problemen ondervindt met waterafvoer, is de kans groot dat er een verstopping in uw leidingen zit. Onze gekwalificeerde ontstoppers treden snel op, ongeacht de oorzaak en omvang van de verstopping.

Na een inspectie met een camera passen ze een geschikte methode toe om uw leidingen effectief te ontstoppen, indien nodig met behulp van onze hogedrukreinigerwagen. Om de duurzaamheid van uw leidingen te waarborgen en toekomstige verstoppingen te voorkomen, voeren we ook riool- en leidingreiniging uit in Brussel, Vaals-Brabant, Vlaanderen en overal elders in België.

LEGEN EN REINIGEN VAN REGENWATERTANK

Als het regenwater uit uw tank troebel lijkt of u onaangename geuren opmerkt, is het mogelijk dat uw tank moet worden geleegd en gereinigd om:

Uitgerust met het vereiste professionele materiaal voor veilig werken, legen we uw ondergrondse of bovengrondse regenwatertank volledig voordat we zorgvuldig onderhoud uitvoeren: verwijdering van afzettingen en achter gebleven vuil, borstelen, spoelen, geurbestrijding, reinigen van filters, enz. Nadat de reiniging is voltooid, voeren we alle benodigde controles uit (instelling van de sonde of de vlotter, controle van de pomp…) en verstrekken we een volledige diagnose van de algemene toestand van uw watertank.

Waarom Elite Maintenance Kiezen voor uw Loodgieterswerk?

GEKWALIFICEERDE LOODGIETERS VERWARMINGSSPECIALISTEN

Onze loodgieters garanderen u zorgvuldig werk dat wordt uitgevoerd met respect voor het milieu en in overeenstemming met veiligheids- en hygiënenormen en dit in de regels van de kunst.

KWALITEITSMATERIALEN

Dankzij onze samenwerkingen met toonaangevende merken op de markt, bieden wij duurzame en hoogwaardige oplossingen en kwaliteit voor uw badkamer en installatie materialen.

EEN OPTIMALE REACTIVITEIT

Een loodgietersprobleem kan aanzienlijk invloed hebben op uw comfort. Daarom zorgen wij ervoor dat we zo snel mogelijk ingrijpen.

VOORDELIGE TARIEVEN

Met uw tevredenheid in gedachten streven wij naar een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor onze diensten door competitieve tarieven aan te bieden.

NOOD AAN DRINGENDE HULP! IN VERWARMING, LOODGIETERIJ OF ONTSTOPPING?

Onze loodgieters verplaatsen zich overal in België voor de installatie van uw badkamer, het onderhoud van uw verwarmingsketel, het ontstoppen van uw leidingen, evenals voor het leegmaken van uw tank en alle soorten dringende interventies, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een interventie aanvragen? Maak direct online een afspraak of neem contact met ons op via e-mail of telefoon. U ontvangt snel een antwoord en een voordelige prijsofferte.